Julefrokosten 2013

20131212_9163_aa_ram_julefrokost_2013Julefrokosten for Seniorklubben i Provinsen blev afholdt torsdag den 12. december i mødelokalet “Moskva” på DR i Aarhus.
22 medlemmer havde her fundet vej fra nær og fjern for at nyde – ikke bare den lækre anretning fra kantinen, men nok så meget det hyggelige samvær med tidligere kolleger ved dette traditionelle arrangement.

Et særligt indslag var afspilningen af et gammelt VHS-bånd som Leif Larsen var kommet i besiddelse af.
Tidligere var det et festligt indslag under julefrokosten, når årets julefilm løb over skærmen – og der er gennem årene produceret adskillige.   Alle var dengang parate til at optræde på slap line i en god sags tjeneste – og så var der tid til det!

Det blev til mange julefilm gennem årene og ikke mindst takket været tidligere redigeringstekniker Ulla Brems, der dengang nidkært gemte “bøffer” og andet godt sit arkiv. Men hvor de mange ruller nu er, er der desværre ingen der ved. Denne enlige julefilm blev man enige om – efter en del diskussioner – var fra 1986, og mange af de optrædende er ikke mere, så det var et både nostalgisk og morsomt gensyn, der satte punktum for den sidste sammenkomst i 2013.

Bilederne herunder fra dagen i “Moskva”. Klik på billederne og se dem i stort format!
(Foto: Jørgen Lauritsen ©2013)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *