Juletur til Husum

Torsdag den 4. december arrangeredes juleindkøbstur for medlemmer og ledsagere med Madsens Turist til Husum (Tyskland).

Alle 31 deltagerne mødtes på DR, og bussen med Jesper Madsen som chauffør og hans kone Jeanette til at varte os op. Kl. 7:30 kørte vi sydpå. Der var et par uheld på motorvejen og vi måtte to gange køre på almindelige veje. Undervejs blev serveret morgenmad i bussen. Kaffe/the, rundstykker, wienerbrød og en lille skarp! Vi ankom planmæssigt til juleindkøb hos Fleggaard i Harrislee, og efter en time kørte vi til Husum hvor, hvor middagen på café ”Tante-Jenny” var parat kl. 13.

DR’s seniorklub i København var tilfældigvis også på juletur og enkelte medlemmer her havde også valgt “Tante-Jenny”. Godt velforsynede gik vi ud for at se julemarkedet. Det var nu hurtigt overstået, for – som der var én der udtrykte det –  mere lignede Pallis Tivoli. Kl. 17 samledes vi igen, nu var det blevet regnvejr, og turen gik nordpå. Undervejs blev der i bussen serveret en sandwich med 1 øl eller vand, som klubben stod for.

Vi var tilbage på DR kl. 20:10, efter en perfekt gennemført tur, og en stor tak til Madsens Turist ved Jeanette og Jesper Madsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *